/media/3215/ydelser_header.jpg

Førstehjælpsassistent

Event Safety søger frivillige ulønnede førstehjælpsassistenter til at hjælpe os med at skabe tryghed på nogle af de største events i Danmark.

Kan du holde hovedet koldt i pressede situationer, sætter du en ære i levere høj kvalitet i alt hvad du laver, og vil du arbejde sammen med os i en meget professionel frivillig enhed, med meget højt fagligt kompetenceniveau, så hører vi gerne fra dig.   

Hele uddannelsen til Førstehjælpsassistent tager 175 timer fordelt på 6 weekender. I første omgang uddannes du til Førstehjælper. Det tager ca. 50 timers uddannelse over to weekender. Derudover skal du være indstillet på at dække koncertopgaver efter en vagtplan, som du hele tiden har online-adgang til. Dvs. du altid kan se, hvor vi har koncertopgaver og du vælger selv hvilke opgaver du tilmelder. Vi stiller ikke krav om, at du gennemfører et minimums-antal opgaver pr. år, men vi ansætter kun folk, som er indstillet på at tage mange opgaver. Du er også forpligtet til at holde din uddannelse vedlige og blandet andet deltage i en årlig repetionsdag. Hvis du senere uddanner dig til Førstehjælpsassistent afsluttes denne uddannelse med en eksamen og har herefter halvårlige re-eksaminationer.

Når du har gennemført de første to weekender, vil du blive tilbudt at komme med på opgaver sammen med erfarne Førstehjælpsassistenter og Førstehjælpsbehandlere.

Se kontaktoplysninger