Byggesagens A-B-C

Byggesagens A-B-C (for events)

Bygningsreglementet BR18 - og særligt bilag 11 en essentiel vejledning for eventarrangører. På dette kursus stiller vi skarpt på hvordan du skal tilgå BR18, ansøgningsportalen samt transportable konstruktioner og certifikater. Det hele bliver praksisnært og klæder dig på til at gå hjem og arbejde videre.

Scener, telte, storskærme og salgsområder? Alt sammen kan kræve byggetilladelse og hertil hører en del arbejde. På dette kursus gennemgår vi den relevante vejledning og omsætter det til viden, som du skal bruge for selv at lave en byggeansøgning.

Hvis man alene benytter sig af certificerede telte og konstruktioner kræves der reelt ikke en byggetilladelse. Men man slipper ikke uden om anmeldelsespligten og det betyder blandt andet at der skal indleveres en pladstegning, der overholder bilag 11.

Kursets hovedpunkter: 

 • Ansøgningsprocessen i Byg og Miljø

 • Nødvendig information og dokumentation

 • Certifikater og kommunal sagsbehandling

 • Konstruktioner uden certifikater

 • Pladstegninger/situationsplan

 • BR18’s bilag 11

Hvad får du ud af at deltage?

Vi tilbyder et kursus, som helt unikt er tilpasset transportable konstruktioner - med fokus på den del af branchen, der beskæftiger sig med festivaler, markeder, koncerter og diverse arrangementer. 

Fortolkningen af BR18 ligger i sidste ende hos den enkelte byggesagsbehandler, så man kan opleve store forskelligheder fra sag til sag.

Derfor er det endnu vigtigere at du selv er godt forberedt og har tingene i orden i din ansøgning. Det klæder dette kursus dig på til.

Hvor og hvornår?

Kursus på Sjælland (udsolgt)

Køge Nord Sports Center

22. marts 2022 - Klokken 9:00 til 16:00

Kursus i Kolding 

KoldingVenue i Sydbank Arena 

29. marts 2022 - Klokken 9:00 til 16:00


Kursuspris: 4.500 kr. ex moms (inkl. forplejning)

  Tilmeld dig kurset


  Hent kursusfolderen som PDF her 

  Mere info:

  Heldags-kursus

  Kurset varer en hel dag og indeholder masser af gruppearbejde og omfattende deltagerinvolvering. 

  Dannet gennem mange års erfaringer

  Vi har arbejdet med midlertidige konstruktioner i en stor andel af de danske kommuner - vi kender derfor faldgruberne, og vil gerne lære dig hvordan du gør det nemmest for både dig selv om den kommune du arbejder med.

  Lær at gøre det selv

  Med afsæt i BR18 (særligt bilag 11) vil vi guide dig igennem den gode byggesag. Vi klæder dig på til at forstå og formidle dit eget projekt.

  Se også vores kurser om Crowd Management

  Det populære kursus holdes flere gange årligt. Læs mere her.