/media/3215/ydelser_header.jpg

Førstehjælpsassistent

Event Safety søger frivillige ulønnede førstehjælpsassistenter til at hjælpe os med at skabe tryghed på nogle af de største events i Danmark.

Kan du holde hovedet koldt i pressede situationer, sætter du en ære i levere høj kvalitet i alt hvad du laver, og vil du arbejde sammen med os i en meget professionel frivillig enhed, med meget højt fagligt kompetenceniveau, så hører vi gerne fra dig.   

Førstehjælpsuddannelsen er opdelt i to. I første omgang uddannes du til Førstehjælper, hvor du efter et år bliver uddannet til Førstehjælpassistent.

Første del tager ca. 50 timers uddannelse over to weekender. Anden del tager ca. 125 timer og er fordelt på 4 weekender. Efter første del kan du være med til, at dække alle vores koncertopgaver. På alle opgaver udarbejdes en vagtplan, som du hele tiden har online-adgang til. Dvs. du altid kan se, hvor vi har koncertopgaver og du vælger selv hvilke opgaver du tilmelder. Vi stiller ikke krav om, at du gennemfører et minimums-antal opgaver pr. år, men vi ansætter kun folk, som er indstillet på at tage mange opgaver. Du er også forpligtet til at holde din uddannelse vedlige og blandt andet deltage i en årlig repetitionsdag. Hvis du senere uddanner dig til Førstehjælpsassistent afsluttes denne uddannelse med en eksamen og hvor der herefter er halvårlige re-eksaminationer.

Når du har gennemført de første to weekender, vil du blive tilbudt at komme med på opgaver sammen med erfarne Førstehjælpsassistenter og Førstehjælpsbehandlere.

Se kontaktoplysninger