/media/3259/event-vagt-header.jpg

Event Vagt

Event Safety leverer Event Vagter til en lang række koncerter og events året rundt. Vi arbejder med de største arrangører og de stiller krav om professionelle samarbejdspartnere, der kan bidrage til den gode oplevelse.

Derfor går vi ikke på kompromis, når vi rekrutterer og uddanner vores Event Vagter. Vi søger mennesker, med hjerte på rette sted, der kan holde hovedet koldt. Mennesker der kan skabe tryghed og god atmosfære - blandt et hvert publikum.

Hos Event Safety er tålmodighed og evnen til at lytte meget mere værd end de store overarme. Lige nu søger vi nye frivillige Event Vagter - uddannelsen til Event Vagt er normeret til 53 timer og indeholder blandt andet konfliktløsning, kommunikation, førstehjælp og selvforsvar. Uddannelsen har fokus på dialogbaseret løsninger og er meget praktisk betonet med meget scenarietræning.

Uddannelsen ejes af Dansk Live, der er en brancheorganisation af danske musiksteder og festivaller. Event Safety er godkendt til at uddanne egne folk i henhold til denne uddannelse.  

Vi starter løbende nye uddannelseshold, typisk i efteråret og foråret.

Se kontaktoplysninger