Event Vagt

Bliv frivillig Event Vagt ved en lang række koncerter og events

Vi arbejder med de største arrangører, som stiller krav om professionelle samarbejdspartnere, der kan bidrage til den gode kundeoplevelse både før, under og efter.

Derfor går vi ikke på kompromis, når vi rekrutterer og uddanner vores Event Vagter. Vi søger mennesker med hjertet på rette sted, der kan holde hovedet koldt. Mennesker der kan skabe tryghed og god atmosfære blandt ethvert publikum eksempelvis i indgangen, foran scenen eller hvor mange mennesker er samlet.

Hos Event Safety er tålmodighed og evnen til at lytte meget mere værd end store overarme. Vi søger løbende nye frivillige Event Vagter - uddannelsen til Event Vagt er normeret til 53 timer.

Uddannelsen er gyldig i 2 år og repeteres hvert 2. år.

Uddannelsen ejes af Dansk Live, der er en brancheorganisation af danske musiksteder og festivaler. Event Safety er godkendt til at uddanne i henhold til denne brancheuddannelse.  

Vi uddanner næste hold i foråret 2022.

Formål med Event Vagt uddannelsen:

Event Vagt Uddannelsen har til formål at understøtte afviklingen af trygge begivenheder i Danmark og skal styrke deltagernes personlige og faglige kompetencer.

Deltagerne skal tilegne sig teoretisk viden og praktiske færdigheder til brug ved løsningen af service-, sikkerheds-, konfliktrelaterede og -forebyggende opgaver i forbindelse med spillesteder, festivaler, koncerter og events. 

Undervisningen er dialogbaseret, varieret og praktisk betonet med eksempelvis scenarietræning.


Lyder Event Vagt uddannelsen som noget for dig?

Så send os din ansøgning - vi glæder os til at høre fra dig.