Anbefalinger til genåbning
Kultur og idrætslivet skaber fællesskaber, omsætning og arbejdspladser, og genstartsteamet for kultur- og idrætsliv er kommet med sine anbefalinger til indsatser i forbindelse med genåbning.
1 marts, 2021 af
Anbefalinger til genåbning
Event Safety


Genstartsteam for kultur- og idrætslivet blev nedsat på baggrund af den politiske aftale mellem regeringen og flere politiske partier i oktober 2020. Genstartsteamet er udpeget af kulturministeren.

Nu er teamets rapport kommet ud, og her belyses det at kultur- og idrætslivet er essentielt i vores samfund. Året 2020 slog i den grad fast, at danskerne nyder og har brug for kulturens og idrættens fællesskaber. Genåbningen af kultur- og idrætslivet er en helt nødvendig del af det, at vende tilbage til normalen.

Et par vigtige punkter fra rapporten:

  • Teamet anbefaler, at der afsættes 5 mio. kr. til S.A.F.E-projektet. Det anbefales, at regeringen bakker op om gennemførsel af projektet. (SARSCoV-2 Antigen-testing of Fans before Events in Denmark)

  • Det anbefales, at Superligaordningen implementeres bredt i kultur- og idrætslivet, når det er muligt.

  • Det anbefales, at kultur- og idrætslivet tænkes ind fra start ifm. udviklingen af et coronapas, så coronapasset hurtigst muligt kan komme i anvendelse på tværs af kultur- og idrætslivet.

Hent hele genstartsteamets rapport her.  


Anbefalinger til genåbning
Event Safety
1 marts, 2021
Del
Arkiv