Crowd Management-kursus/Odense
På grund af stor efterspørgsel, har vi nu planlagt et Crowd management-kursus i december 2021 også. Det kommer til at foregå hos Syddansk Universitet i Odense M. Der er åbent for tilmeldinger!
11 oktober, 2021 af
Crowd Management-kursus/Odense
Event Safety, Rådgivningsteamet


Læs hele kursusbeskrivelsen her 


Crowd Management-disciplinen i fokus

Med afsæt i spændende studier, forskellige cases og relevante teorier, vil vi give dig en grundig indføring i Crowd Management-verdenen. Så får du nemlig et godt grundlag, for at arbejde videre med egne arrangementer.

Kursets indhold er bygget på blandt andet Crowd Management-uddannelsen fra Bucks University.

Hvad siger kursisterne?

Vi har spurgt et par af de kursister, som allerede har været på kurset, hvad de synes om det. Her kommer et udpluk af det:

Et ’must have’ kursus for alle dem som sidder med planlægning af events. 
I en travl hverdag er det skønt at deltage på et kursus som virkelig har givet mig noget med hjem. Det hele bindes rigtig godt sammen af Sofie, som bare er inde i sit stof og til fulde magter at formidle modeller og forskning på en letforståelig og ikke mindst inddragende måde. Jeg glæder mig allerede til komme på en opfølger."

Michael Malmquist, Sjællandsringen 

"Jeg deltog i Event Safety's Crowd management-kursus i 2021. Kurset har mange vigtige elementer som kommer dig til gode, når du arbejder eller skal arbejde med Crowd Management.

Det giver indblik i de vigtige detaljer som skal tænkes igennem, fra første tanke til planlægning, afvikling og ikke mindst afslutning af arrangementet. Kurset peger ikke kun på sikkerhed og struktur, men i dén grad også på gæsten og den service man skal levere for at få succes. 

Jeg kan anbefale at deltage i dette kursus, hvis du arbejder - eller skal til at arbejde med Crowd management."

Jan Hjort, Tivoli

Læs mere om kurset her Crowd Management-kursus/Odense
Event Safety, Rådgivningsteamet
11 oktober, 2021
Del
Arkiv