Genåbningsplan for England
England har meldt deres genåbningsplan ud - trods forbehold og forsigtighed, er det dog en langsigtet plan, som er helt essentiel for både erhvervsdrivende og arrangører.
23 februar, 2021 af
Genåbningsplan for England
Event Safety


Her kan du hente PDF'en med Englands genåbningsplan  

De vigtige skridt i Englands genåbningsplan

England har meldt deres genåbningsplan ud - og den har naturligvis en række forbehold. Dog er det essentielt at England nu har en plan, som ser længere frem. I sidste ende giver planen mulighed for at holde større events uden begrænsninger fra den 21. juni 2021 - tidligst, og hvis alt går vel.

8. marts. Fase 1: De engelske skoler åbnes. Man kan mødes i social sammenhæng med få andre personer fra andre husstande.

29. marts: Det bliver igen tilladt at samles udenfor i grupper op til seks personer eller to husstande, og sport som tennis og fodbold bliver tilladt.

12. april (tidligst). Fase 2: Her bliver ikke-essentielle butikker og eksempelvis frisører og fitness-centre igen åbnet. Ligeledes vil biblioteker, museer og lignende udendørsbeværtninger kunne åbne.

17. maj (tidligst). Fase 3: Forsamlingsforbud udenfor kan hæves til op til 30 personer. Hoteller, biografer og lignende kan åbne - dog med afstandsregler.

21. juni (tidligst). Fase 4: Alle restriktioner på sociale tiltag fjernes og det er igen muligt at gå til koncerter, festivaler og andre store begivenheder. 

Hent PDF'en øverst i denne post, eller klik her for at gå til HM Government.

Fotoet fra BBC News og viser en række af de ting som skal være på plads før genåbningen kan fortsætte.

Genåbningsplan for England
Event Safety
23 februar, 2021
Del
Arkiv