Crowd Management-kursus

Planlægning, når mennesker samles 


Hvad har koncerter, festivaler og sportsbegivenheder til fælles med togstationer og butikscentre? 

Mere end man måske skulle tro. Mennesker samles, og derfor spiller adfærd og psykologi, densitet og kapacitet samt flow og design ind i planlægningen. Det er nemlig essentielle begreber inden for Crowd Safety Management, og derfor er vores kursus målrettet dette arbejde.Med afsæt i spændende studier, cases og relevante teorier, vil vi give dig en grundig indføring i Crowd Management-verdenen. Så får du nemlig et godt grundlag, for at arbejde videre med egne arrangementer.

Ligeledes bør man arbejde med risiko og skrive en sikkerhedsplan, hvori arrangørens beredskab er grundigt gennemarbejdet - det hele skal typisk præsenteres for myndighederne forud for en tilladelse.

Vores kursus i Crowd Safety Management indeholder derfor disse hovedpunkter: 

  • Håndtering af menneskemængder

  • Publikumsflow og densitet/kapacitet

  • Publikumspsykologi og adfærd

  • Sikkerhedsplanen som værktøj

  • Relevante crowd management-modeller

Hent hele kursusbeskrivelsen her:  

Hvor og hvornår?

Kursus i København (Tivoli) - UDSOLGT (Venteliste)

29. september 2021 - Klokken 9:00 til 16:30

Kursus i Fredericia (Eksercerhuset – Bülows Kaserne) - UDSOLGT (Venteliste)

13. oktober 2021 - Klokken 9:00 til 16:30

Kursuspris: 4.500 kr. ex moms, inkl. forplejning.

Heldags-kursus

Kurset kan have mellem 8-20 deltagere. Der er både undervisning og workshop-elementer med gruppearbejde og omfattende deltagerinvolvering. Kan holdes som åbent kursus, eller specialtilpasset til virksomheder.

Velfunderet teori

Indholdet er bygget på indhold blandt andet crowd management uddannelsen fra Bucks University. Denne teori er essentiel for at kunne arbejde struktureret med modeller og planlægning inden for crowd management.

Hvem kan deltage?

Kurset egner sig til kolleger, som arbejder med sikkerhedsplanlægning såvel som i lederroller til arrangementer. Det giver nemlig indblik i både planlægning og afvikling, hvor der skal træffes beslutninger på et oplyst grundlag. Kurset er desuden oplagt for myndigheder, at deltage på.

Er det noget for dig?

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe.