/media/3210/historie_header.jpg

Historie

En ny organisation med en lang historie

I efteråret 2015 besluttede SmukFest og Muskelsvindfonden at indgå et tættere samarbejde, med det formål, at udbygge og udvikle tryghed og sikkerhed ved koncerter og festivaller. Resultatet blev en fusion af de to organisationers sikkerhedsafdelinger, og er pr. 1. Februar 2017 etableret som Fonden Event Safety

Event Safety repræsenterer mere end 20 års erfaring med tryghed, kvalitet og koncertsikkerhed på flere af Danmarks største koncerter og musikfestivaller.

For Event Safety – som i de to moderorganisationer – er frivillighed det vigtigste omdrejningspunkt. Vi ved af erfaring, at værdien af det frivillige engagement ikke kan købes for penge.

Event Safety har ca. 300 engagerede frivillige medarbejdere, der alle sætter en ære i, at kunne levere høj kvalitet og professionelle løsninger – til gavn for gæsterne på vores arrangementer, og til gavn for de almennyttige og patientrettede aktiviteter, som Event Safety’s moderorganisationer har til formål at levere.

Vores frivillige er uddannet til at varetage forskellige opgaver og indgår som securitypersonale, event vagter, crowd safety, førstehjælpsassistenter, -behandlere og læger.

Event Safety’s vigtigste opgave er, at sikre en god og tryg oplevelse for de tusinder af gæster – og frivillige – der besøger vore kunders koncerter, festivaler og events.

Event Safety

 

Se kontaktoplysninger