Hvem er vi

Høj faglighed og et stærkt fællesskab

Event Safety repræsenterer mere end mange års erfaring med tryghed, kvalitet og sikkerhedsarbejde på begivenheder, festivaler, koncerter og steder hvor der samles mange mennesker.

Event Safety består af en stor gruppe dedikerede frivillige og en fastansat stab. Vores dygtige frivillige løser Crowd Safety opgaver og leverer Præhospitalt beredskab på de rigtig mange arrangementer, som vi årligt løser for vores kunder. Den fastansatte stab arbejder med ledelse og udvikling samt rådgivning, uddannelse, planlægning, logistik og afvikling. 

Vi har base i Skanderborg, og et anker i København, men vi huserer over hele Danmark.

Odoo • Text and Image

Organisation

Event Safety arbejder med meget andet end sikkerhedsrådgivning og planlægning af koncerter. Vi uddanner virksomheders ansatte i crowd safety management og Præhospital førstehjælp, samt leverer sikkerhedsrådgivning til virksomheder.

Medarbejdere

I Event Safety arbejder vi med nogle af de største arrangører af koncerter og events.
Derfor stiller vi store krav til både vores frivillige og fastansatte medarbejdere.

Historie

I efteråret 2015 besluttede Smukfest og Muskelsvindfonden at fusionere deres sikkerhedsafdelinger. Resultatet blev organisationen Event Safety. Vi har tidligere eksisteret som Muskelsvindsfondens sikkerhedsafdeling og har næsten 20 års erfaring indenfor sikkerhed til koncerter og events.