Medarbejdere

Faglighed og fællesskab i højsædet

I Event Safety arbejder vi med de største arrangører af koncerter og events. Derfor stiller vi store krav til både vores frivillige og fastansatte medarbejdere.

Event Safety består af en stor gruppe dedikerede frivillige og en fastansat stab. Vores dygtige frivillige løser Crowd Safety opgaver og leverer Præhospital beredskab på de rigtig mange arrangementer, som vi årligt løser for vores kunder.

Den fastansatte stab arbejder med ledelse og udvikling samt rådgivning, uddannelse, planlægning, logistik og afvikling. 

Vi har base i Skanderborg og et anker i København, men huserer over hele Danmark.

Odoo • Text and Image

Back Office

Mød back office – det er her trådene samles, så vi alle kan lave det, vi laver. Bodil og Marianne er tilknyttet sekretariatet i Skanderborg. Her samles, fordøjes og fordeles informationer med et smil. Hovedfokus er på den store opgave med at få tilrettelagt og fordelt alle opgaverne ved de mange events, hvor vores Præhospitale eller Crowd Safety frivillige arbejder for tryghed blandt publikum. 


Company team

Bodil Blom

Bodil sikrer, at der er styr på opgaverne i sekretariatet og at de mange dygtige frivillige og ressourcer er fordelt på arrangementer. Bodil er også tilknyttet et af vores moderselskaber som sikkerhedskoordinator.

Company team

Malte Spence

Malte er vores proces- og styrmand på IT-området. Med en blandet beholdning af styresystemer, programmer og telefontyper har Malte noget af en opgave med at holde informationssikkerheden i top; os alle sammen, vores data og vores ”dimser”.  

Company team

Marianne Skovsgaard Larsen

Marianne er tusindmeter mester i alle back office discipliner og håndterer alt fra henvendelser, frivillige, planlægning af intern uddannelse til økonomi.

Lager og logistik

Det kræver et lager af en vis størrelse, når man skal levere ydelser hele året rundt i hele Danmark.

På lageret har de det forkromede overblik over tingene – alt fra uniformer, førstehjælpsudstyr til en større lastbil. Henning og Jacob vedligeholder vores udstyr og sikrer at det hele spiller, når vi skal bruge materiellet. Teamet er rygraden i logistikken, både når det gælder alle afviklingerne, men også træning og uddannelse. 

 

Company team

Henning Bakland

 

Company team

Jacob Dam

 

Rådgivning og uddannelse

Rådgiverne i Event Safety kommer med en stor teoretisk og praktisk baggrund. Sammen bidrager de til et stærkt team med base i både København og Skanderborg. De mange forskellige kompetencer i teamet betyder at vi kan lave en stærk rådgivning omkring både simple og komplekse opgaver, for at sikre bedst mulig løsning og fokus.
Det er robust rådgivning.

 

Company team

Sofie Dahl

Sofie har gennem mange år indsamlet erfaringer til en fornuftig rygsæk fyldt med rådgivning, planlægning og afvikling af forskellige slags arrangementer. Sofie leder rådgivningsafdelingen og fokuserer derfor på udvikling af denne samt ekstern uddannelse.

Sofie har uddannelser som BA (honors) i Crowd Safety Management fra Bucks University i England, samt Adfærdsdesign og ledelse.
Den store passion og fokusområde er crowd management, som Sofie ønsker udbredt bedre i hele Danmark.

Company team

Christian Sejlund

Christian er rådgiver og har samtidig fokus på at få arrangementerne godt fra start. Både ved grundig planlægning og seriøs afvikling. Christian har uddannelse fra Københavns Brandvæsen i Business Continuity Management.

En baggrund i det kommunale Danmark giver vigtig indsigt i den del af verdenen. Christian er også uddannet Skov- og landskabsingeniør og har et særligt fokus på miljølovgivninger.

Company team

Christina Pries

Christina er vores specialist i alt, hvad der rimer på BR18. Med et skarpt fokus på rådgivning omkring byggesager, fredninger og anvendelse af arealer. Rådgivningen om de komplekse udfordringer i BR18 hjælpes godt på vej hos Christina, som har dette som sit særlige fokus. Christina har dialogen med flere af vores faste kunder og er et kendt ansigt hos dem.

Med en mangeårig baggrund i forskellige roller hos den ene af vores moderorganisationer Muskelsvindfonden, har Christina altid styr på, hvad der rør sig.

Company team

Nels Panum

Nels er den ansvarlige for alt intern uddannelse. Opgaven løses blandt andet ved brug af evnerne fra baggrunden som lærer og indsigten fra en kandidatuddannelse i lærings- og forandringsprocesser. Fokus er i høj grad rettet mod læring og optimering af undervisningen.

Nels fungerer også rådgiver og kyndig ansvarlig på både mindre og større arrangementer. Nels er desuden uddannet Business Continuity Manager ved Københavns Brandvæsen.


Company team

Thomas Rydahl

Thomas er direktør for Event Safety. Ikke nok med dét, så har han omfattende erfaringer fra en lang karriere i både det offentlige Danmark, såvel som i det private. Ud over at sætte retningen for os alle sammen, så spiller Thomas ind i de komplekse rådgivningsopgaver. Med uddannelse inden for Crowd Safety Management, Business Continuity Management og en masse andet, er vores åndelige leder ikke bare direktør – men også virkelig dygtig!

For Thomas er det allervigtigste, at hans team har det fremragende og laver nogle gode løsninger for kunderne.

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig?

Læs mere om vores rådgivningsydelser og besøg vores videnscenter.