Hvad er INDSIGT?

Vidensdeling, debat og netværk

Pointen er at dele relevant viden om tryghed, sikkerhed og beredskab på tværs af myndigheder, virksomheder og mennesker. Det er målrettet mennesker som arbejder professionelt med sikkerhed, såvel som folk der gerne vil dygtiggøre sig. 

Vi vil understøtte vidensdeling og netværk samt arbejde for at bygge bro mellem myndigheder og arrangører i Danmark.

  • Projektet er egentlig simpelt. I en række eftermiddags-seancer præsenteres ét tema og to talere med hver deres ekspertise.

  • Der serveres kaffe mv. og prisen holdes på 349,- ex moms pr. deltager.

  • Arrangementerne foregår fra klokken 15.00-17:00 på hverdage. 

 

Vi siger tak for en fremragende forårssæson! 

Opstarten af projektet INDSIGT var i januar 2022, og har siden da haft mere end 200 gæster fordelt over fire spændende oplæg.

Ønsket var netop at samle mennesker på tværs af myndigheder og private, og blive inspireret og klogere sammen. Det må man sige, er lykkedes! 👏


Sikkerhed i en usikker verden

Vi besøgte Københavns Synagoge, hvor Johan fortalte om deres barske historie og den hverdag, de lever i nu. Tidligere drabschef Jens Møller fortalte om hans erfaring med at dokumentere hændelser.


Byggesager

Vi har også været i Odense, hvor Kenny fra Beredskab Fyn sammen med vores egen Christina Pries, gjorde BR18 og bilag 11 forståeligt og levende.


Parathed

I april var vi på Hovedbrandstationen i København, hvor Simon Kjærgaard fra HBR og Michael Vibe Kragh Københavns Politi, fortalte om parathed i deres meget verden.


Fankultur og adfærd

Senest var vi i PARKEN, hvor Lena Wiberg gav en indflyvning i arbejdet og udviklingen af rollen  Supporter Liaison Officer, og Ulrik Lynge fik alle op af stolen da han satte fokus på hvordan adfærd har med vores første møde at gøre.

Vi glæder os til at fortælle om efterårets INDSIGT-arrangementer. Følg med her på siden!

Find mere information

Der er allerede bygget et Videnscenter, som kan understøtte oplæggene, ligesom vi ser en synergi mellem dette forum og flere kursusforløb inden for sikkerhed og tryghed. INDSIGT-arrangementerne er etableret i et skønsomt samarbejde mellem Sik-Zone og Event Safety. 

Kort og godt

Vi vil understøtte vidensdeling, debatter og netværk samt arbejde for at bygge bro mellem myndigheder og arrangører i Danmark.

Hvem kan deltage?

Arrangementerne er målrettet mennesker der arbejder inden for beredskab, sikkerhed og tryghedsskabende aktiviteter - men reelt kan alle deltage, hvis de har interesse for området.

Se vores kursusforløb

Kurser for alle - fra højniveau teori til praktiske øvelser - Fra crowd management til førstehjælps-kurser, og alt der imellem.